Gastelseweg 51a
4702 SZ Roosendaal
tel: 0165-554826
fax: 0165-567379
www.hartevier.nl
mail@hartevier.nl

Over ons

Restaria Harte Vier is een gerenommeerd cafetaria gevestigd te Roosendaal (NB). Harte Vier is een cafetaria met een kleurrijk verleden en een rijke historie. De website van Harte Vier zal u een indruk geven van Restaria Harte vier uit Roosendaal. Restaria Harte Vier is het Restaria van Wil en Anne-Marie Putters. Sinds de overname in december 1992 is er veel veranderd en is er heel veel gebeurd. Harte Vier is bijvoorbeeld nu ook online.

Het begon allemaal in december 1992 toen Harte Vier werd overgenomen door Anne-Marie en Wil Putters. Harte Vier bestond reeds een aantal jaren. Het was altijd al een cafetaria met een gewaardeerde naam en bekendheid. De bestaande inventaris werd overgenomen, tezamen met veel van de gewoonten van de vorige eigenaar. Eén van deze gewoonten was het bezorgen van maaltijden bij bedrijven in de nabije omgeving. Er was daarvoor een speciale bestelauto aanwezig!

Harte Vier bestond in de beginperiode uit een viertal personeelsleden, deels overgenomen van de vorige eigenaar. Langzaam maar zeker werd er gestructureerd aan omzetgroei gedacht. Bij de structuur stond altijd al hygiëne bovenaan de taaklijst. Harte vier werkt volgens het HACCP systeem voor de horeca. In 1997 is Harte Vier opnieuw opgebouwd nadat een felle brand het volledige pand in as had gelegd.

 

foto1

foto2

foto3